• http://www.drukkerijvanark.nl/wp-content/uploads/familie_1.png
  • http://www.drukkerijvanark.nl/wp-content/uploads/familie_2.png
  • http://www.drukkerijvanark.nl/wp-content/uploads/familie_3.png

Geboortekaarten

De geboorte van uw baby is één van de hoogtepunten uit het leven! Natuurlijk wilt u uw familie, vrienden en kennissen op de hoogte stellen van deze blijde gebeurtenis. U verstuurt daarom een kaartje dat voldoet aan al uw wensen.

Drukkerij G. van Ark biedt u een schitterende collectie geboortekaartjes aan, waaruit u zeker een keuze kunt maken. U kunt ons uiteraard bezoeken en enkele van de modellenboeken lenen, om deze thuis op uw gemak te bekijken.

Wanneer u een keus heeft gemaakt, geeft u, naast het kaartnummer en aantal, de tekst door waarna wij een drukproef maken met het door u gekozen lettertype. Zo kunt u mooi bekijken hoe het geheel er uit komt te zien. Wanneer de baby geboren is, geeft u de laatste gegevens door en wordt er definitief gedrukt.

Enveloppen kunt u vooraf ontvangen, zodat u deze alvast kunt adresseren!

Mercard/ IntercardFamilycards Buromac Palm PapierKunst AdeltKnoelie

Zoek je een origineel cadeau? Geef de Drukkerij van Ark cadeaubon!

Als je even niet weet wat je iemand voor zijn of haar verjaardag moet geven biedt de cadeaubon van Drukkerij van Ark uitkomst. Je kunt bij ons langskomen voor een cadeaubon. Zo kan degene die je ermee verrast zelf bij ons een leuk product uitzoeken.

Je scoort altijd met de Drukkerij van Ark cadeaubon!